Trädgård

Vem har våra stolar?

Vi har lyxen att ha två uteplatser till huset, en på framsidan med sol från tidig förmiddag till sen kväll, och en på baksidan av huset med morgonsol. Just på altanen på baksidan har vi inte haft någon utemöbelgrupp sedan vi flyttade in, det har inte varit prioriterat i och med att vi använder framsidan ungefär 100 gånger mer.

Men att kunna gå ut och äta frukost i morgonsol, eller för all del söka skugga på eftermiddagarna när barnen vill spela fotboll eller gunga (både gungorna och ytorna för att sparka boll finns på baksidan) behövdes en möbelgrupp även här och jag bestämde mig för att hitta den i år. Fynda den. Återbruk.

För ett par veckor sedan hittade jag bordet, ett runt vitt bord precis lagom stort eller lagom litet beroende på hur man vill se på det och i precis rätt stil.
Men ett bord gör ju ingen glad utan stolar så jakten har fortsatt och nu har jag kommit halvvägs. Jag hittade, skambudade och vann två stolar i förra veckan. Nästintill kolsvarta och i stort behov av en tvätt (öh, skrubb-de-luxe-träningspass) och lite kärlek men helt perfekta i modellen. Två stycken Jutlandia klappstolar, före/efter är ju ganska stor skillnad eller vad säger ni?

Så nu har jag kommit halvvägs kan man säga, två stolar är bättre än inga och det går alldeles utmärkt för mig och Alex att sitta här och pimpla kaffe en eftermiddag på semestern medan barnen leker (hör ni den lätt bedjande tonen i den meningen? Måtte vi kunna få avnjuta en kaffe i lugn och ro i sommar 😉 )

Men nu behöver jag alltså två till, som inte behöver vara exakt likadana men liknande och helst klappstolar. Kanske har du dem i ditt förråd men tänker att de är i för uselt skick för att kunna sälja dem? Skicka mig ett mail på [email protected] i så fall, jag har gott om kärlek att ge ett par gamla stolar tro mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.