Vardagsrummet

Det bidde en byrå

Alltså, att det skulle vara så svårt att hitta en ny tv-möbel som funkar ihop med den nya tvn trodde jag aldrig. Jag gillar ju liksom att titta på inredning, älskar när det finns behov av att faktiskt köpa inredning osv. Men det här liknar ingenting jag tidigare varit med om.

Det gick inte.

För det första har vi en vägg som är 160 cm att förhålla oss till, tvns storlek gör också att allt under 140 cm skulle se dumt ut. 150 cm hade varit optimalt. Let me tell ya’, det är inte ett standardmått på tvmöbler, bänkar skänkar, skåp, sideboards, köksskåp eller liknande. Jag har tittat på allt!

Dessutom får det inte vara för högt, tvn är redan stor och behöver ju inte hamna i taket. Och skjutdörren som är i väggen bakom gör alla vägghängda lösningar omöjliga.

Vet heller inte om det är pandemin som ställer till det men det mesta hos de flesta är slut, kommer inte in igen, eller har eventuellt leveransdatum i maj.

Phew!

Tillslut bestämde vi oss för en byrå. Den har rätt mått och innebär samtidigt massor av förvaring vilket man ju aldrig kan få för mycket av. Jag var först rädd att den skulle se lite för snäll ut men har bestämt mig för att testa den så här, behövs det byter jag ut knopparna mot dessa för att den ska passa ihop med alla andra svart detaljer i tv-rummet.

Första, och förhoppningsvis sista, gången som jag har så svårt att lösa ett inredningsproblem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.