Vardagsrummet

Ett ”litet” test

Otaliga är de ommöbleringar jag har ägnat mig åt i detta hus sedan vi flyttade in. En hit och en dit ni vet. Testa lite, ångra sig, flytta tillbaka. Eller någon helt annanstans. Måla om lite. Sälja av något, fynda något nytt. Sådär håller jag på.

Och även om jag tycker mig vara ganska duktig på att liksom kisa med ögonen och visualisera slutresultatet av mina upptåg finns det vissa saker som bara måste testas på plats. Viss möbler, ofta de större, måste jag få se på plats innan jag bestämmer mig. Den nya möblering vi har i tv-rummet nu exempelvis, den ”dök upp” när julgranen åkte ut och till en början på prov. Det tog dock bara ett par dagar för oss att enas om att det faktiskt kändes riktigt bra och att provet alltså blev något lite mer permanent.

Övervåningen

Lite.

För nu har jag en ny idé, jag funderar på att byta plats på soffgruppen uppe och soffgruppen nere. Ja ni hör ju, detta är inte ett test av det mindre slaget det är ett som är säkert. Det är heller inget jag kan göra själv i en handvändning utan på alla sätt och vis behöver Alex hjälp med. Jag tror dessutom att soffan uppe behöver monteras isär innan det ens är aktuellt. Men tja, jag funderar en del och tror att det skulle kunna bli riktigt bra. Vad tror ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.