Vardagsrummet

Villhöver en fåtölj

I min jakt efter möbler till vårt nya kontor (ja jag ligger alldeles för långt fram i tanken men jag letar brett efter alternativ just nu för att hitta känslan i hela huset) trillade jag över den här och vips så uppstod ett nytt villhov.

Herregud så fin den hade varit ihop med resten av möblerna i vårt tv-rum. Byrån som vi landade i som ”tv-bänk” är nu på plats och fyller sin funktion alldeles utmärkt. Sväljer massor och ger en bra tyngd åt den stooora tvn. Det blev liksom bättre balans där nu. Gott så.

Något det också blev är väldigt grått. Soffan är grå, mattan är gråblå, byrån är nu grå. Det känns helt enkelt väldigt…grått. Behöver få in lite mer färg och tänker att jag ska gå åt grönt även om det är ganska ovanligt för att vara jag. Anledningen är att den stora kakelugnen i rummet är just grön och jag vill inte blanda alldeles för mycket, gillar inte när det blir för rörigt. Så gröna kuddfodral alltså. Hit me!

Tycker att det är ganska svårt, de flesta kuddfodral jag hittar just nu faller mig inte i smaken. Jag får rådfråga mamma, hon är en fena på att hitta fina kuddfodral som inte ser ut som ”allt annat”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.