Drömhuset

Vi har fått ritningarna!

Oh herregud, vi anlitade en arkitekt i slutet av förra året för att få en ritning på ombyggnaden/tillbyggnaden av vår nedervåning. Vi gav honom förutsättningarna, presenterade de behov vi har som vi behöver lösa. Några ”need to have” and några ”want to have”. Pratade lite löst om hur vi hade tänkt oss och sen väntade vi. Och väntade lite till.

Och det var värt väntan. Oh boy!

Det var så att hjärtat hoppade över ett slag och sedan började jag skratta rakt ut. Han har flippat hela nedervåningen och vänt upp och ner på varenda tanke jag hade eller inte hade om detta innan. Herregud!

Jag kunde ärligt talat inte ens ha föreställt mig hälften av detta innan, det känns helt sjukt. Och jag hade nog inte heller trott att det ens var möjligt om jag ska vara ärlig. Jag trodde att det var långt utanför vår budget så att säga.

Nu ska vi smälta ritningarna, är det detta vi vill göra? Den här planlösningen? Hur kommer det kännas? Hur blir flödet i nedervåningen? Många, många, många tankar att tänka och väga för eller emot. Men som Alex sa ”jävlar vad spännande”!

Bjuder på några fasadskisser, planlösningen håller jag på ett tag till, tills vi bestämt oss själva i alla fall 🙂 Det kanske inte alls blir så här i slutändan, vem vet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.