Alice

Efterlysning: hundrastare

Att jag börjar på nytt jobb till hösten har inte undgått något och det ska bli så himla kul. Tycker alla utom möjligtvis Alice som nu har fått ha matte hemma i nästan två år och därmed levt lajf så att säga.

Alice är nästan tio år gammal och under dessa tio år har vi hunnit med ett par arbetsplatser och två städer och därmed flera lösningar på det här med jobb + hundrastning.

Men nu fungerar ingen av våra tidigare lösningar längre och vi behöver därför hitta en ny. Vi skulle behöva någon som kan ta hand om Alice när vi jobbar, antingen en dagmatte eller allra helst en hundrastare som kan tänkas hjälpa oss att rasta Alice mitt på dagen, runt lunchtid. Morgon, eftermiddag och kväll är inga problem men mitt på dagen löser vi inte själva.

Kanske är du, eller någon du känner, rätt person för detta? En student som vill tjäna lite extra? En pensionär som vill ha lite sällskap? Eller någon annan hundkär person som kan tänka sig en liten promenad. Alice börjar ju som sagt bli lite till åren och behöver inga längre rundor <3

Hör av dig till mig på [email protected] om du är intresserad och vill veta mer och tipsa gärna vidare om du känner någon som du tror skulle passa perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.