Alice

Ett oväntat drop-in

I fredags, strax efter adventsstädningen och just innan julklappsinköpen fick jag för mig att jag skulle klippa lillans klor. Hon löper och är redan olycklig så redan där borde jag ju ha sett den första varningssignalen.

Hur som helst.

Det gick jättebra, hon var lugn och jag klippte som jag alltid brukar. Fast ändå inte. För jag lyckades klippa henne i pulpan på en av klorna på framtassen. Det har hänt någon gång tidigare men då har det slutat av sig själv ganska snabbt. Den här gången tog det längre tid men tillslut hade vi fått stopp på det och några timmar senare var det dags för en promenad.

Givetvis gick det upp igen och väl framme vid affären, dit vi skulle, var tassen helt blodig (!) så jag gick vidare och in till den veterinär som finns i Lindsdal sedan i Februari. En jättegullig veterinär hjälpte mig att få stopp på blödningen och linda om tassen så att det skulle få läka ordentligt.

Alice skrek i högan sky vilket fick Elliot att göra det samma och jag, jag var genomsvettig innan vi hade kommit därifrån. Alice fick åka i varukorgen på vagnen hem och mitt dåliga samvete har varit stort som jultomtens mage de senaste dagarna… Lilla hjärtat!

Instabild: @lifebysarah.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.