Alice

Hussegrisen

IMG_7717

Vi har hade ett par riktigt mysiga dagar hemma tillsammans förra veckan lilla tussen och jag. Husse var i Kalmar och trots att jag jobbade gick vi ändå långpromenader, gosade i soffan (japp, hon får vara i soffan) och hade det trevligt i största allmänhet.

Lillan löper vilket kan vara en period när man plötsligt överraskas av en helt annan hund än den man är van vid. Alex fick uppleva detta under Formexveckan i Augusti då jag var bortrest och han fick tampas med en hund som var väldigt långt ifrån den tuss vi känner. Den här gången har det dock bara inneburit en än mer kelsjuk voffe än i vanliga fall och hon har fått så mycket gos som hon har bett om. Ligga nära. Sitta i knät. Sova med huvudet i mattes hand.

Men så kom han den där hussen hem igen i fredags och lillan är nu en sådan hussegris att matte börjar känna sig utanför. Det har gått så långt att hon inte vill äta godis om jag ger henne men glatt mumsar i sig ur husses hand. Jisses alltså, här har jag inte mycket att erbjuda just nu. Husse is da shit!

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.