Alice,  Vi två blir tre

När jag insåg att vi inte har en bebis längre

I fredags gjorde vi slag i saken och köpte Elliot en ny säng. En ”storpojkssäng” och det var kanske inte med gråten i halsen vi monterade isär spjälsängen men visst sjutton kändes det märkligt. Som det starkaste beviset på att vi verkligen inte har en bebis längre. Vilket jag ju såklart vet, han bevisar det om och om igen, hela dagarna, han har blivit så s t o r. Men ändå. Vart tog min bebis vägen?

 

Så nu alltså, ingen spjälsäng längre utan en växasäng som blev så himla bra. Den passar hans rum och huset perfekt och han älskade den från första stund. Vilket han inte var ensam om som synes. Alice sover ofta och gärna inne i Elliots rum, nedanför hans spjälsäng, tänk om hon nu kommer att hoppa upp i sängen och göra honom sällskap. Så mysigt! <3

Men en ny säng kräver också en del nytt piff för att få det att gå ihop. Sängen blev superfin men jag vill få en lite mysigare känsla och tittade in hos miniroom där jag hittade både kuddar, nya bäddset, en vägglampa och en quiltad pläd. En stålsäng behöver en massa mjukt som kontrast för att det ska se ut och kännas rätt. Det är i alla fall min ärliga åsikt.

Och så en ljusslinga från Iris Lights, deras Dreamlight hade passat perfekt! Sen har vi nog myst till det alldeles lagom tror jag.

Bildkollage skapat av bilder från miniroom.se, bilder tagna av: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.