Familj

Bokat!

Åh så härligt, nu är de större utflykterna i sommar bokade. Flyg, tåg, boende och allt annat som ska till för en tur med hela familjen till Köpenhamn och för Alex och mig till Rom en långweekend utan barnen.
Åh jisses så välbehövligt allt är känner jag.

Det ska bli så himla mysigt att sätta sig på tåget med barnen och åka till Köpenhamn. Tivoli står givetvis på agendan liksom Den blå planeten som är Köpenhamns fina akvarium. Kanske en tur till Köpenhamns Zoo också om vi orkar.
Och pölse, glassar, mys, lekplatser och annat som man upplever när barnen är med. Längtar så mycket efter detta. Mammahjärtat ni vet, som är sprängfyllt och som har det lite jobbigt den här veckan när barnen är så otroligt trötta på förskola/fritids. Snart, snart är vi lediga allihop och då ska vi bara mysa och det kommer bli underbart!

Och så vår resa då, ensamma, det är inte ofta det. Verkligen inte ofta. Så oj vad efterlängtat det är. Herregud, bara han och jag i fyra dagar. Rom. Värmen. Maten. Vinet. Språket. Mi amor så trevligt! Bongiourno Italia!

Måtte vi nu bara komma iväg, flygstrejken och allt det där. Men det håller vi tummarna för. Såklart. Vi har inte bokat med SAS utan Norweigan och de verkar i alla fall vara överens med sina piloter men inte sina flygtekniker. Gah! Att man ska behöver sitta med kaninpuls över detta nu också efter pandemin och allt. Oh well, det värsta som kan hända är att jag har varit glad i onödan som min kloka vän och kollega brukar säga. Så nu är jag glad. Och längtar. Och googlar på vad vi ”måste” göra i Rom. För nej, jag har faktiskt aldrig varit där. Och jag som älskar Italien, maten, studerade språket och så vidare. Nu äntligen, nu händer det hörrni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.