Familj

En annorlunda planering

Den 30 januari fyller Elliot 6 (!) år. Helt galet känns det, han är en stor kille på precis alla sätt nu. Jag vet knappt vad jag vågar skriva här längre eftersom han både läser och skriver och googlar vid det här laget. Haha. Det finns en första gång för allt.

Men med restriktionerna som finns till den 24:e, och en smittspridning som ökat rejält efter helgerna är det inte precis läge att planera för ett stort kalas. I alla fall inte i form av många släktingar eller kompisar. Sist vi firade utomhus blev ju jag sjuk deluxe så den lösningen vågar jag inte heller chansa på igen. Även om det säkert inte var själva utomhusaktivitetens fel så är kyla och lite fuktig luft inget mina luftrör uppskattar.

Alltså firar vi stort fast bara vi fyra här hemma. Jag har gått all in på årets tema, Super Mario. Eller kanske Super Elliot då om man ska vara petig. Ballonger, girlanger, armband, hängande dekorationer från taket, medaljer, tallrikar och muggar är beställt och tårtan… tja, what can I say, det är klart att killen ska få en SuperMario-tårta!

Han fyller en lördag i år så jag tänker lägga hela fredagskvällen, när han har somnat, på att blåsa upp ballonger, hänga upp dekorationer och slå in paket. Han får bland annat ett skrivbord av oss till sitt ”nya” rum och det ska ju monteras. Och visst hade det väl varit roligt att slå in det monterat och klart?

Ja ni hör ju, jag tycker att detta är minst lika roligt som Elliot, mycket tack vare just Elliot. Han älskar sådant här och blir så glad varje gång, det är klart att man vill göra lite extra då.
Dessutom är jag glad att intresset svängt från Teenage Mutant Ninja Turtles till Super Mario får jag ändå säga, betydligt festligare tema 😉

Ordentligt firad kommer han att bli vår 6-åring, pandemi-schmandemi eller inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.