Familj,  Family of four

En bättre söndag

Vi hade en riktigt fin söndag igår, då vi firade barnens pappa och min stora klippa i livet. Min egen pappa får vi fira en annan dag, att åka ner till Blekinge nu kändes inte rätt.

Vi började med att överraska Alex med ett stort paket och en extra god frukost efter en sovmorgon. Det stora paketet innehåll en stor vandringsryggsäck och diverse andra saker som behövs när fyra ska på utflykt i skog och mark.
Vi gör gärna små utflykter på helgerna, att vara ute är inte bara tacksamt för att låta barnen springa av sig, det ger också ett lugn till stundtals stressade föräldrar. Kanske främst Alex just nu, men ändå, det är djupa andetag och de där axlarna sjunker på oss båda när vi kommer ut.

På sistone har vi också steppat upp vårt game lite och börjat laga mat på stormkök när vi är iväg. Inga bredda smörgåsar eller bakade kakor här inte. Det är så himla mysigt men det ställer också lite andra krav på utrustning såklart och just därför innehöll det stora paketet också många små med diverse kåsor, sporks, förstahjälpen-kit osv.

Så igår eftermiddag åkte vi iväg till Värsnäs med krabbelur-smet, kanelsocker och äppelmos i packningen. Det var mer än uppskattat att få äta krabbelurer bland höstlöven vill jag lova. Och i termosen denna dag hade vi glögg och det var en riktig höjdare! Kan knappt tänka mig en bättre plats att sitta och mysa glögg på än en mossig sten.

Ja ni ser ju, vi trivdes allihop <3

Hoppas att ni hade en fin söndag allihop, oavsett om ni firade en pappa eller bara njöt av helgen i största allmänhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.