Family of four

Ambassadör för Twistshake baby

Inlägget är ett reklamsamarbete med Twistshake Baby

Jag hintade om det för några veckor sedan och nu kan jag äntligen berätta lite mer. Jag har blivit ambassadör för Twistshake baby något jag är så nedrans glad över.

Redan när Elliot kom sneglade jag på deras produkter men då var han redan van vid MAM-napparna och flaskorna så det blev aldrig av.

Lilla J däremot kommer att få testa både nappar, flaskor och pipmuggar tack vare mitt ambassadörskap. På bilderna här syns deras nappar för 0-6 månader, deras anti-kollikflaska i storlek 260 ml samt pipmuggen med de praktiska handtagen. Allt i nyansen pearlpink. Visst är den fin?

Och nu till det kanske bästa av allt, ni kära vänner får 20% rabatt på hela deras sortiment, även denna limiterade upplaga i pärlemo. Allt ni behöver göra är att ange koden LIFEBYSARAH i kassan när ni betalar. Hur bra? Tipp topp!

Twistshake har dock inte bara produkter för nyfödda eller riktigt små barn utan har exempelvis bestick för de barn som ska börja äta själva. Dessa bestick hade exempelvis passat Elliot utmärkt, jag kan ibland bli helt galen på alla dessa plastbestick som finns i affärerna, det går ju inte ens att sticka en mjuk liten köttbulle på de gafflarna. Morr.

Det jag annars gillar bäst med Twistshakes produkter, förutom att de är BPA-, BPS- och BPF-fria, är nog den lite bredare flaskhalsen som gör det enklare att fylla och diska flaskan. Så enkelt men så bra! Och så mixernätet i flaskorna såklart som slår sönder ersättningspulvret eller vällingen, också en enkel men smart lösning.

Sen är det ju kul att köpa många färger och mixa och matcha hur mycket som helst, de blir nästan ännu snyggare då.

Oh well, jag ska sluta tjata om dem nu men ni lär se fler bilder på deras produkter framöver och glöm inte koden LIFEBYSARAH om ni vill få 20% rabatt på hela deras sortiment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.