Family of four

De där första inköpen

I förra veckan plockade jag fram lådan med de allra minsta babykläderna jag sparat efter Elliot. Där satt jag sedan och åh:ade och oh:ade och tyckte att det kändes alldeles galet att Elliot har varit så liten. Nog för att de är små, men så liten?
Jag insåg att vi handlat väldigt smart och att det finns många fina, neutrala, plagg kvar som det ska bli roligt att få använda igen. Men lite nytt vill man ju också köpa, såklart, och nu när det som finns är inventerat kändes det roligt att få börja handla lite.

Igår tog jag en sväng på stan på lunchen och hittade faktiskt en hel del godbitar, vill ni kika?

Ett par bodys, några enfärgade och någon prickig.

Tre par strumpor, hujedamig så små och söta och ändå kommer de att trilla av. Hur är det möjligt? Och ett par byxor som hängde där på rean och bara bad om att få följa med hem. I storlek 50. Jag dör söthetsdöden lite nu känner jag.

Och så en filt och en tunn liten mössa. Vi har superfina vintermössor kvar efter Elliot men i September när vi kommer hem från BB är de för varma. Och filtar kan man aldrig ha för många. I sängen, i babynestet, i vagnen, omkring sig, amningsfilten… Ja ni hör, filtar behövs och filtar ärver man inte, det får man egna. Det är min bestämda uppfattning. De filtarna Elliot hade känns ju så mycket Elliot för mig, Queen B får egna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.