Family of four

En ny tid på väg

Det är inte bara kläderna som snart kommer att bytas ut, snart är Queen B här och en ny tid börjar. Det slog mig häromdagen att jag faktiskt snart kan smaka lite vin igen. Om jag vill. Att jag sakta men säkert kan börja yoga igen. När snittet läkt vill säga. Att jag snart kan gå normalt och smärtfritt igen och sikta mot de där 10 000 stegen per dag.

Gå långa barnvagnspromenader med Alice när Elliot är sina 15 timmar på förskolan. När jag drömmer om detta är allt givetvis Pinterest-snyggt, allt från min egen outfit till de vackra höstlöven. Såriga bröstvårtor, ömmande ärr och sömnlösa nätter ingår inte i visionen som ni hör.

Men.

Jag vet ju att även detta är en del av livet framöver och det känns på sätt och vis skönt. Att jag vet. Den här gången vet jag. Inte allt, men betydligt mer än sist.
Och om något så finns det ett par saker jag håller tummarna för. Som att jag får en lika bra upplevelse av kejsarsnittet som sist. Att det går lika bra under tiden efteråt. Att jag slipper de skakningar jag fick under snittet senast. De berodde med största sannolikhet på den utdragna förlossningen fram till snittet men det vet man inte med säkerhet. Det hade varit skönt att slippa och istället få hålla lilla J i famnen direkt efteråt. Och slutligen, att vår lilla J inte är mjölkproteinallergisk så som Elliot var. Har bestämt mig för att inte göra den resan med amningen en gång till utan visar det sig att så är fallet kommer jag sluta direkt den här gången. Men det hade varit mycket roligare om hon inte var allergisk och det istället fungerade smidigt.

Nya tider stundar, snart, snart, snart är vi där. Vi vet vårt datum nu och om allt går som det ska och hon inte gör entré tidigare så finns det nu en födelsedag för vår lilla Queen. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.