amningsbh
Family of four

En present till mig själv

Jag har köpt en present till mig själv, en present som kanske är det bästa jag någonsin köpt till just mig själv. En ny, bättre, amningsbh.

Alltså.

Halleluja!

Amningsbh:ar ska vara mjuka saker utan minsta stöd och framför allt utan bygel som riskerar att blockera mjölkkanalerna. Så predikas det. Redan på BB.

Men.

För oss som redan innan Mamma Mu-stadiet begåvats med bröst modell större är dessa amningsbh:ar rena tortyren för axlar, rygg och bröst. Ingenting får liksom något stöd eller någon hjälp någonstans.

Och eftersom detta är andra barnet och jag känner mig betydligt säkrare på det mesta fattade jag ett eget beslut om mina bröst (!) och googlade fram den bästa amningsbh jag kunde hitta som har stöd och ser ut som en vanlig bh men som också har amningsbhns funktioner.

Halleluja igen!

Den kom idag och det var så obeskrivligt skönt att byta till denna dröm-bh. Hälften av spänningarna i rygg och axlar försvann direkt. Och det är inte ens en överdrift.

Så, om du som jag har lite för stora bröst för att må riktigt bra i en vanlig mjuk (sladdrig!) amningsbh – BYT!

Jag har ammat Juliette i fyra veckor, det finns mjölk så att det räcker och blir över och att en bygel skulle förstöra mjölkkanalerna, ja det får jag väl försöka vara uppmärksam på helt enkelt. Även Mamma Mu förtjänar en riktigt bra bh under alla de månader hon ammar. Punkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.