Family of four

Första (fantastiska) måndagen & lite kroppshets

Alltså ibland får man nypa sig lite i armen faktiskt. Idag var första måndagen för oss som tvåbarnsfamilj då Alex gick tillbaka till jobbet och jag var hemma med både Elliot och Juliette en hel dag.

Elliot är från och med idag ett ”15-timmarsbarn” på förskolan och det innebär här i Kalmar att han nu bara får gå tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan kl. 09-14. Ovant såklart men det kommer nog att bli jättebra. Han behöver definitivt förskolan men det ska bli mysigt att få dagar med dem båda hemma också. I alla fall om de blir som den här.

Jag fick inte världens bästa start då lillan varit vaken från 03-06 i natt och vid 06, ja då vaknade Elliot så undertecknad har kört på sedan kl. 03 nu. Jodåsåatte… Men det konstiga med sådana dagar är ju att det går. Och att det ofta går betydligt bättre än förväntat.

Idag är definitivt en sådan dag, Elliot har varit Prince Charming prick hela dagen. Inga bråk, inget testande av mammans gränser, inget tjafs. Vi har bara haft det hur mysigt som helst hela dagen. Så snacka om att få en kanonstart på vårt ”nya liv”. Tack livet för den smörpassen så att säga.

Ikväll har jag sett första avsnittet av Mia Skäringer Lazars ”Kroppshets” som går på SVT. Har ni sett den? Så bra! Och tänkvärt. Jag som redan funderat i termer av att börja träna två veckor efter mitt kejsarsnitt fast jag vet att jag bör vänta i sex veckor. Jag som deppar över min mage fast den har burit våra två guldklimpar och fast den bara har haft två veckor på sig att återhämta sig efter det senaste snittet. HUR SJUKT ÄR DET? Tack Mia för påminnelsen <3

Nu ska jag amma lillan en sista gång innan natten och sedan hoppas jag att vi sover gott mellan amningarna i natt. Håll ett par tummar för det är ni snälla!

Bild: svt.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.