Family of four

Gravidmode

När man ser det här kollaget är det svårt att förstå att undertecknad nu längtar efter värme. Riktig vårvärme, sommar och hetta. Jag är, liksom resten av er, så evinnerligt trött på kylan nu att jag blir ledsen bara jag tänker på det. Och när kylan dessutom ska kombineras med en allt större mage, nej då är det faktiskt inte så kul. Punkt.

För så här skulle jag egentligen vilja klä mig. I vitt, denim och randigt. Inte helt olikt alla andra vårar och somrar i min bok med andra ord. Jag lärde mig under förra graviditeten att det jag kände mig allra mest bekväm i var tighta plagg. Mer lösa varianter får bara magen (öh, hela hyddan…) att se ännu större ut.

Så några fina toppar och linnen, ett par shorts och gärna en jeanskjol i rätt tvätt men det har jag inte lyckats hitta någon ännu. Och långa tricotklänningar som de här. Och såklart, jeansjackan. Jag får nog gräva fram min gamla ur garderoben igen känner jag.

Det där med gravidjeans börjar jag helt ge upp hoppet om, jag har jeans så det behöver jag inte köpa några, men de sitter ju så illa att jag funderar på om inte ett par snygga leggings i en stadig tricot skulle vara ett bättre alternativ. Någon som har bra tips på snyggare leggings?

Sen får vi ju inte glömma ett par fina sandaler, min stråväska eller favoriten från Eduard Accessories som får komma fram igen så snart vädret blivit lite stadigare. Sen är min gravidgarderob komplett känner jag. Få plagg men väldigt många kombinationer. Som det alltid borde vara med andra ord!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.