Family of four,  Fixat & Donat

I fixar-tagen

Jag börjar tro att jag kanske, kanske har fått lite energi tillbaka. Jag känner i alla fall ett stort fixar-sug kring att ta tag i saker, avsluta saker, säga upp abonnemang, sälja sådant som jag tänkt sälja, små saker här hemma som behöver fixas betas av i rasande fart. Jag rensar, sorterar och organiserar värre än en liten myra och visst inser jag att jag boar, men det är ju bara praktiskt det tänker jag.

Jag vill få så mycket som möjligt gjort och det illa kvickt. Jag har en deadline känner jag och det är inte bebbens ankomst som är deadline utan min egen funktionalitet på något sätt. Än så länge kan jag ju, även om jag märker att det har blivit lite längre ner till golvet så att säga… Men rent fysiskt så kan jag fortfarande fixa och greja. Det kommer ju troligtvis komma en tid framöver när jag kan och orkar betydligt mindre och därför vill jag fixa så mycket som möjligt nu. Helst igår.

Någon som känner igen sig i det här? Sist jag var gravid sålde vi lägenheten i Göteborg, packade ihop den, köpte huset, flyttade in och renoverade. Det var så många stora projekt att det där med boandet inte framgick lika tydligt då även om det garanterat var det jag höll på med då också.

I eftermiddag tänkte jag ta tag i badrumsskåpet, sådana behöver rensas ut lite då och då eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.