Family of four

I veckan som kommer…

Och så sitter jag här igen, en söndagskväll, och samlar ihop tankarna med en kopp kaffe och ett par tända ljus. Kvällskaffe måste ju förövrigt vara den stora (enda?) uppsidan med att snitta 3 h sömn/natt under flera veckors tid. Jag som vanligtvis inte kan sova om jag dricker kaffe efter kl. 18 har nu inga sådana problem. Inte alls faktiskt… Det gäller att se glaset (kaffemuggen) som halvfull ni vet!

Och vad ska då hända framöver? Jo i veckan som kommer…

…händer det faktiskt inte så mycket. Det här är, tro det eller ej, första veckan sedan jag gick på föräldraledighet som jag inte har så mycket bokat. Inga läkarbesök, inga undersökningar, inga vägningar, inga möten. Bara tid med barnen och roligheter som jag vill göra. Så skönt!

…ska jag försöka fixa lite i trädgården. Bland annat ska dahliorna grävas upp, luktärter klippas ned och odlingslådorna täckas med löv. Små lagom projekt som kan gå för sig med en liten sovandes i vagnen hoppas jag.

…ska jag ge mig på en syskonfotografering tänkte jag. Inspirationsbilder är pinnade, storebror är insåld på idén och nu är det ”bara” själva genomförandet kvar. Håll tummarna är ni snälla!

… är det bara 2 månader kvar till julafton. Alltså j u l a f t o n, till advent är det bara en blinkning känns det som. Ville bara säga det.

…är det bokklubbsträff igen, denna gång tillsammans med Juliette, hoppas att honn är med på noterna i morgon kväll. Kvällarna är lite si och så just nu.

Visst låter det som en bra vecka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.