Family of four

Minns ni mig?

Hej på er, minns ni mig? Hon som brukade blogga ni vet? Jag gör det knappt själv, jag är bokstavligt talat ett blöt fläck kvar av mitt forna jag. En allt större sådan i takt med att magen växer men ändock, en blöt fläck så känner jag mig.

Vi har, som ni har förstått, varit på Öland i 1,5 vecka och det har varit himmelskt. Varmt där också givetvis men ett par grader lägre än här hemma och kustnära vilket gör skillnad på vindar och hur luften känns. Och så finns den där poolen som har varit min räddning senaste dagarna. Halle-pool-uja!

Sedan igår är vi dock hemma igen, det finns en del att ta tag i här hemma som inte går att skjuta på hur länge som helst, den där sovrumsrenoveringen inte minst. Vi får nog lov att återkomma till den tror jag.
Så idag har vi roat oss med att inhandla färgen till sovrummet, playdate:a med Hanna och Lotta, måla första vändan i sovrummet och sedan ta ett välbehövligt kvällsdopp hela familjen. Ikväll hade jag tänkt sitta och teckna en stund men vet ni, det går inte, att teckna när man klibbar fast i pappret går helt enkelt inte.

Jag kollade väderprognosen innan jag började skriva till er och det verkar som att tills på måndag får vi stå ut men den extremvärme som är nu, i morgon 32 grader och ingen vind, och därmed heller inga svalare nätter. Men sedan sjunker det ett par grader, vågar vi hoppas på nätter som faktiskt svalkar något då?

Man borde givetvis göra comeback med ett betydligt bättre och mer peppigt inlägg än detta. DET förstår jag, det är bara det att det inte är möjligt. Just nu.

Mvh, hon som längtar efter hösten (på många sätt!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.