Family of four

Nya sommarfavoriter

Jag nämnde att jag fått hem ett par fynd från Mamalicious och jag tänkte att jag skulle visa er.
Den vita, randiga klänningen skriker Sarah även i ett icke-gravid-tillstånd. Men nu är det en gravidklänning med det berömda rynket på sidorna som får klänningen att sitta bättre. Jag tror att detta kommer att bli en stor favorit i sommar och tänker att den är lika fin med sandaler som med sneakers. Perfekt!

Och så ett linne, i mörkblått, med en söt spetskant som kan vara lika fin under jeansjackan som under en tunnare kofta. Jag har redan använt linnet och kan tyvärr konstatera att det är ett material som är otroligt känsligt. En av klorna i min vigselring råkade dra upp en tråd i det redan första gången jag använde det och det har inte hänt med något annat plagg sedan vår bröllopsdag så jag tror inte att problemet beror på ringen. Men men, det kanske går att rädda, jag hoppas det för linnet är väldigt fint!

Har också klickat hem mig en vit jeanskjol, det känns som ett väldigt användbart plagg inför sommaren. Nu återstår bara att hitta ett par jeansshorts och någon form av badkläder. En sommar utan jeansshorts eller badkläder är liksom ingen sommar oavsett om man är gravid eller inte.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.