Familj

Fotbollskalas

Just nu planeras det fotbollskalas för fullt här hemma. Har man oturen, eller kanske mest turen, att vara född i början av året när det de senaste åren varit som mest nedstängt i samhället har man inte haft barnkalas på sisådär två år. Det har inte varit möjligt. Men det börjar man ta ifatt nu och Elliot är på kalas hos både kompisar som faktiskt fyller år nu och dem som fyllde år i vintras.

Jag har inte riktigt vetat hur vi ska göra men så i fredags morse kom frågan ”mamma när ska jag ha mitt fotbollskalas” och då orkar ju liksom inte mammahjärtat med riktigt utan raskt som attans planerade vi upp ett datum och skickade ut inbjudningar via sms. Det verkar som att i alla fall de flesta av de närmsta kompisarna kan komma och det känns roligt. Kalas mitt i sommaren är väl annars något av en chansning tänker jag.

Fotbollskalas

Så nu planeras det fotbollskalas och ni vet ju, jag älskar sådant här så jag lider inte det minsta. Dessutom har 7,5-åringen väldigt tydliga önskemål. Någon fotbollstårta behöver jag inte baka (huh? jag som hade värsta idén 😉 ) utan glass i strut ska det vara. Och strössel. Och korv med bröd.

Lilla, stora, älsklingen, det är klart att du ska få ha kalas du också! Eftersom man dessutom inte vet om smittan kommer att öka och vi därmed hamnar i samma situation igen till vintern känns det bra att få till ett kalas nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.