Familj

Happy Valentine

Glad alla hjärtans dag alla ni fina läsare av denna blogg. Precis som jag skrev på mitt insta-konto idag är så nedrans glad för varenda en av er. Att ni vill läsa den saliga blandning av dravel och stundtals lite mer kvalitativa inlägg som produceras här är inget annat än tacksamt. Så tack fina ni!

Hoppas att ni alla har haft en strålande fin dag idag i alla fall, oavsett hur ni har firat. Och märk väl, med firat menar jag inte presenter, rosor, chokladaskar och middagar för två där man har tid att titta varandra djupt i ögonen. Det är väl i och för sig trevligt det också, det är inte så jag menar, men det är så stora krav på den här dagen och det kan ju ibland kännas svårt att leva upp till det. Tro mig, jag var singel i ett par år och hann känna av det där.

Här hemma har vi inte bytt presenter i år, vi valde att laga något gott istället, som vi åt tillsammans med barnen på det sätt som middagar med en 6-åring och en 2,5-åring är och delade en flaska vin. Fint det också <3

Det är väl det som är grejen, att hitta sitt eget ”fint” och göra det man själv vill och tycker om. Oavsett om man är 1, 2 eller 4?

Hur som helst, till er alla vill jag bara skicka en massa kärlek idag!! <3 <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.