Familj,  Family of four

Kolmården t/r

Tidigt i söndags gav vi oss av, peppade och taggade till tänderna inför detta äventyr som vi sett fram emot så mycket. Elliot och jag hade pratat i flera dagar om de stora kattdjuren som nog var dem vi såg fram emot att få se allra mest. Eller elefantbebisen Prince, eller girafferna, eller… Ja ni fattar, peppen var enorm!

Eftersom man i år måste boka plats på Kolmården, de tar inte in lika många besökare i år, höll jag tummarna för fint väder och tänkte att det blir bra ändå, ”vi får ta med regnjackorna bara”. Men vi fick ju strålande väder och helt otroligt varmt så det var möjligtvis något av en pärs. Men barnen var på ett helt strålande humör och fixade dagen imponerande bra. Så himla stolt över dem båda två.

Så att välja något som var bäst går liksom inte, allt från klätternät och farmors köttbullar kvalar in på listan tillsammans med elefantbebis, galloperande kameler, linbana, sovande lejon och att hälsa på Skalman och Lilleskutt.

Vi hade en helt fantastisk dag, där på Kolmården och tillsammans vi fyra, och jag vågar lova att vi kommer åka tillbaka. När parken är helt öppen och alla shower är igång, när karusellerna snurrar i Bamses värld och baby Prince har vuxit till sig lite från sina blott 300 kg. Jag längtar redan!

Och att barnen vaknade i måndags och började leka ”hemma-Kolmården” och frågade vart kartan över parken som vi hade tagit med oss hem låg måste väl ändå vara ett gott betyg? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.