Familj

Riktig fredag

Oj oj oj, idag drabbades jag av den stora tröttheten på eftermiddagen och kände verkligen att det är ”fredag på riktigt” igen. Och det är ju faktiskt lite härligt det, att få känna fredagsfeelingen och helgkänslan. Jag vet att jag brukade sakna den när jag var föräldraledig och alla dagar flöt in i varandra. Semester är ju lite likadant faktiskt.

Vad har ni för helgplaner? Hos oss är de inte stora, Elliot ska på kalas i morgon och vi måste ordna med en present först.
Juliette har gått halva veckan på förskolan och känner av det. Hon är också trött och i morse var hon väldigt gosig och kramig och ville helst inte släppa taget alls. ”När är det helg mamma??” Så vi ska nog se till att kramas ifatt, mysa mycket och vila en del i helgen också.

Och ärligt talat känner jag av det själv också. Från att ha varit tillsammans varje dag och stött och blött med varandra så som det blir på sommaren saknar jag dem nu när vi inte ses hela dagarna. Igår var en sådan dag när jag gick hela dagen med känslan av att bara vilja åka hem och krama på min familj. Det svänger fort <3

Dessutom tänker jag att vi ska ge vår fyrfota vän lite extra kärlek i helgen också. För om vi känner av skillnaden gör hon det definitivt. Hon som hade mig hemma hela dagarna i princip hela våren är plötsligt själv långa stunder igen och jag ser på henne att hon känner av det. Mycket gos, pälsvård och förhoppningsvis sköna promenader får det bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.