Familj

Skolavslutning

Och så blev det skolavslutning i fredags, som vi alla hade väntat och sett fram emot detta. Och det blev precis så som en skolavslutning ska vara. Det var soligt och fint, varmt och trångt, ljuvligt och lite sorligt. Barnsång och mammagråt och alltihop på samma gång. 

Efter kyrkan åkte vi hem hit, både jag och Alex var lediga, så vi firade med marängjordgubbstårta enligt barnens önskemål, sommarpresenter och lek i trädgården all day long. 

skolavslutning

Jag var en känslomässig berg-och-dalbana hela dagen, de där tårarna i kyrkan satte liksom fart på saker tror jag. Grät för Artem från Ukraina som Elliot spelade fotboll med utanför lillasysters Djungelgympa för ett par veckor sedan, för alla barn i Sverige som inte alls ser fram emot sommarlovet av olika anledningar och sen var steget inte långt till alla barn som lever i orättvisor av olika slag. 
Det var känslosamt helt enkelt, hela dagen, och på sätt och vis är väl det fint tänker jag. Att jag inte bara rusar på och planerar grejer för mina egna barn utan också får en stund att tänka på dem som inte är lika priviligierade. Och så passade jag på att swisha till Giving People i bara farten, gör det du också om du vill och har möjlighet. De gör gott för barn <3

Somnade trött, glad och tacksam i fredags kväll efter en fin dag med de finaste jag vet. Tack livet för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.