Familj

Små har blivit stora

Vilken ynnest det är att ha småbarn just nu, barn som upprätthåller normalitet och ser till att man har fullt upp hela dagarna på helgen och inte hinner tänka på det fruktansvärda lika mycket.
Jag kan annars tycka att det är en balansgång, jag suger i mig information, läser allt jag kommer över i ett försök att bearbeta allt jag känner. Till en viss gräns, sedan orkar jag inte ta in mer. Lägger ifrån mig telefonen bara för att plocka upp den igen några minuter senare.

Men inte i helgen alltså. Juliette har vuxit ur sin säng och det var dags för vår lilla tjej att få en stortjejsäng. Sagt och gjort, vi rasslade av IKEA i lördags förmiddag och när den nya sängen skulle ut skulle ju hennes tidigare säng ut. Och den var av typen växa så då skulle ju alla delarna till den ut ur en garderob och när jag väl var där och röjde fick jag syn på barnvagnen och den skulle ju definitivt säljas så ja… det ena ledde till det andra helt enkelt.

Nöjd tjej!

Det blev ett jätteröj men åh så skönt! Både Stokke sängen och vagnen är ju sådant vi har tänkt att vi ska sälja när barnen är äldre och…nu är de det. Det är lite dubbelt minst sagt, jag vill inte ha fler barn men jag skulle ge vad som helst för en bebisdag med dem igen.

Och ett par annonser på marketplace senare är nästan allt sålt. Till och med den där byrån vi fick över för ett tag sedan. Puh!

Allt det där var igår, idag tror jag bara att jag ska plantera lite vårblommor i krukorna på trappan. Skapa något fint (det gjorde vi i och för sig igår också) och fokusera på den kommande våren mellan nyhetsrapporteringen. Om det går.

Hoppas att ni har en fin helg, var rädda om varandra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.