Familj

Sommarlov!!

Nu har han sommarlov prinsen, äntligen! Lillan också i och för sig även om hon fortfarande är förkyld och jag vabbar. Men det är ju en ren teknikalitet, i barnens värld heter det nu sommarlov och någonstans är det ju det som är det viktiga.

Sedan vi fick veta att personal på förskolan konstaterats smittad med Covid-19, och Juliette blev dunderförkyld bara någon dag senare, har vi ju satt oss själva i karantän mer eller mindre. Egentligen bara Juliette, enligt 1177 ska resten av familjen leva som vanligt så länge man inte har några symptom men visst sjutton är man extra försiktig. Och just därför finns det ingen anledning att låta Elliot gå kvar på förskolan i en vecka till han heller utan han får vara hemma med oss.

Alltså – sommarlov!

Åh jag kan verkligen känna känslan från när jag själv var liten och det kändes som att man hade en ocean av tid framför sig med ledighet och mamma och pappa hemma. Så härligt!

Den här sommaren blir såklart annorlunda, det blir den för oss alla, men jag ska banne mig inte låta ett virus förstöra hur mycket som helst.
Det här ska bli en kanonsommar, det tänker jag se till! Filar som bäst på en ”saker-att-göra-på-sommarlovet-som-är-corona-karantän-anpassade-lista. Vad tror ni om det, ska vi dela idéer?

Hur som helst, idag firar vi, för sommarlov ska man fira. Blommor, ballonger, jordgubbar och kanske lite glass. Det blir kalas det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.