Familj

Succé på Skälby

Alex jobbar alla måndagar på sin semester vilket inte gör mig ett endaste dugg. Han kan känna sig lugnare av att åka in till jobbet den dagen i veckan som är mest kritisk för alla e-handlare (hade förmodligen bara suttit hemma och övervakat ändå annars) och det gör ju faktiskt också att vi kan ha semester tillsammans ytterligare en vecka vilket bara är superhärligt. Den här sommaren, när längre resor inte är aktuellt i alla fall, gör det alltså ingenting.

Så i måndags tog jag med mig barnen och drog till Skälby, Kalmars 4H-gård, som inte bara lockar med allsköns djur utan även huserar stans största (?) lekpark. Det var växlande molnighet i måndags och ingen klockren standdag vilket gjorde att det var knökfullt med folk. Jisses. Jag började nästan ångra mig när barnen, alldeles yra av glädje, drog i väg åt olika håll. En ville gunga och den andra gick knappt att få ner ur det gigantiska klätternätet.

Men, de tog sig samman och lyssnade faktiskt när jag förklarade att de får turas om att göra ”sin” grej och vänta på den andre. Phew! Så när vi åkte hem några timmar senare var det två mycket trötta och mosiga barn (och en mamma) som nästan somnade i baksätet den korta biten hem. Mamman höll sig dock vaken, ingen oro! Gullungar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.