Familj,  Vi två blir tre

”Vad gör du här?”

Ni som känner oss väl, eller har hängt med länge här inne, vet att vi för 5,5 år sedan berikades med en alldeles underbar kille som dock har för vana att vakna ohyggligt tidigt. Han är en morgonmänniska av rang, så gott som alltid på toppenhumör direkt men bara jä… pigg. Om ni ursäktar uttrycket. Det är inte alltid, ganska sällan faktiskt, som vi andra tycker att 04-05 är en ok tid att vakna. Host host.

Under sommaren, eller redan på våren när det börjar ljusna och fåglarna kvittrar brukar det bli sådär riktigt tidigt, vintertid och i mörkret är det allt som oftast 05:30-06:00. I slutet av den här sommaren har han ändå överraskat ett par gånger och sovit till kl. 06:ish och det är ju underbart! <3

Förstå då min förvirring, och hans, när jag fick gå upp och väcka honom idag innan förskolan. Han var vaken när jag kom upp men hade nog precis vaknat till för han var inte helt klar i huvudet utan frågade yrvaket ”vad gör du här?”. Jag höll på att brista ut i gapskratt och vi skrattade gott åt det på vägen till Föris sen. Jag har liksom aldrig väckt honom. Inte på morgonen. Efter en middagsvila mitt på dagen när han var liten men aldrig en morgon.

”Vad gör du här?” Underbart! Ännu ett tecken på att han börjar bli stor nu <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.