Familj

Vår stora kille!

Vad sjutton var det som hände? Barn växer alltid mycket på sommaren men i år har Elliot inte bara skjutit iväg på längden han har blivit något mycket mer. En skolkille. Och om det inte redan var tydligt nog så har det varit väldigt tydligt de senaste dagarna.

Själva skolan och terminen börjar inte förrän den 23:e men redan den här veckan börjar fritids och bara det är en stor grej när man har längtat och längtat och längtat. I tisdags kväll, dagen innan den stora dagen, gick vi förbi skolan för att kolla vart man går in och vart han skulle nästa dag (tillfälligt sommarfritids på annat plats så vi var lite osäkra) och det var en väldigt cool kille som gled fram över skolgården, stolt som en tupp och kollade vart han skulle. Jag höll på att få hjärtsnörp.

Och igår började han, peppad som sjutton på morgonen, lite nervös när han kom fram och ingen av hans vanliga kompisar var på plats ännu, däremot flera äldre barn. Men han klarade även det galant och mitt hjärta slog en frivolt.

Otur att trilla ner från klätternätet på Lindeberga dag ett såklart men att den olyckan skulle inträffa förr eller senare var ingen chock. Den pojken klättrar överallt så det har vi bara väntat på och nu gick ju allt jättebra den här gången.

Och så idag fick jag lämna honom igen, lika glad och uppspelt igen, inte ett dugg nervös utan bara världens finaste skolkille <3
Huuuuur kan tiden gå så här fort? undrade varenda förälder från Hedenhös och framåt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.