Vi två blir tre

1,5 år

Tänk att han redan har varit hos oss i 1,5 år. I lördags närmare bestämt. 1,5 år. Det är ju makalöst. Sanslöst. Och kärleken blir bara större och större för varje dag. Det är helt sant. Men så har vi ju också fått en alldeles fantastisk liten kille, såklart, så vad annat var att vänta? Förstår, och hoppas, att alla föräldrar känner så.

Innan vi åkte till Göteborg åkte saxen fram och lillprinsen fick en ordentlig klippning. Hade inte hjärta att klippa bort alla lockarna så en hel del sitter kvar men det blev trots allt en mer ordentlig frisyr och en alldeles jättestor liten kille framträdde. En riktig Föris-kille. (Att denna föris-kille verkar ha fått en ny släng av mammighet och allmän separationsångest så fort jag eller Alex försvinner ur hans synfält tycker jag att vi lägger åt sidan och inte tänker på ALLS inför inskolningen som börjar om två veckor. Hrm.)

Men 1,5 år alltså. Av totalt kärlek och lycka! (och trötthet, frustration och andra saker som just detta inlägg i n t e handlar om)

<3

Älskade lilla barn, mamma och pappa älskar dig mer än vi själva kan förstå!

Foto: Sarah Berg 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.