Vi två blir tre

Datenight

De har inte varit många sedan Superhjälten föddes, långt ifrån den gyllene 1-1-1-regel man kan läsa om i diverse mammamagasin (egentid tillsammans för förhållandets skull en dag i veckan, en helg i månaden, en vecka om året).

Jag kan räkna våra barnfria dater på en hand det senaste året men det gör mig ingenting. Det är ytterst självvalt och jag tycker själv att 1-1-1-regeln låter lite…hm…kämpig? Planera, hitta barnvakt, orka genomföra? Nja, den är nog uppfunnen i all välmening men handen upp ni läsare, hur många har gjort så?

Däremot kan jag också inse, och känna, att jag behöver öva. Jag måste ta mig iväg mer, speciellt nu när jag är hemma på heltid igen sedan strax efter årsskiftet och Superhjälten har inträtt i en väldigt mammig fas. Vi behöver öva både han och jag.

Så nu fick vi till en datenight i veckan, en bio, inget avancerat men ack så skönt. Hålla handen, ha armarna fria, prata till punkt och kunna se varandra i ögonen mer än en millisekund. Ljuvligt! Planer smids också för en helg iväg under våren. Två nätter. Tillsammans bara vi två. Oj så underbart om det kan gå vägen. Håller tummarna!

Bild googlad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.