Vi två blir tre

Elliot 1 år

Det är lika bra att jag erkänner direkt. Att Elliot redan fyller ett år har renderat en del tårar. Tårar av glädje givetvis, över minnen och tillbakablickar från när han kom till världen och det smått otroliga i hur fort det här året har gått och hur fullständigt vårt liv har förändrats. Till det bättre.

Tänk om jag hade vetat för ett år sedan vad jag vet nu, så mycket enklare det hade varit. Men samtidigt tråkigare för det har varit ett väldigt roligt år. Så mycket vi har lärt oss, så mycket vi har fått upptäcka och uppleva.

Att försöka beskriva Elliot i ett litet blogginlägg är inte möjligt så jag tänker inte ens försöka. För hur beskriver man någon som gör en lycklig varje dag? Som vaknar varje dag, och efter varje sovstund, med ett leende på läpparna och glittrande ögon? Som skrattar när vi skrattar, som vet väldigt väl vad ”aj aj” betyder men som ändå måste testa en gång till. Som gärna kryper intill och gosar en stund, som frikostigt delar ut blöta pussar och älskar att titta på Postis Per. Som gärna sitter med en hand i mitt hår när han dricker välling och sover allra bäst när både nalle och snutte är med.

Nej, han är obeskrivlig. Han är är perfekt, ljuvlig, oändligt älskad och helt fantastisk.

Och han fyller ett år idag, kl. 18:50 för att vara exakt.

Tack för ett första fantastiskt år tillsammans med dig vår lilla Superhjälte!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.