Vi två blir tre

Elliots dag

Idag är det Elliots dag – hela dagen! Han fyller inte år men efter många dagars renovering, som för honom inte har varit speciellt kul alls, rör vi inte en pensel eller en spikpistol på hela dagen idag utan lägger allt vårt fokus på lek och bus.

Han. Är. Så. Glad <3

Och det gör givetvis gott i mammahjärtat att det är så. Det är klart att han inte har tyckt att det har varit superkul med all renovering och all hänsyn han varit tvungen att visa på sistone.

Vi började dagen med att flytta hans rum. När vårt sovrum väl stod tomt igår kväll ville han direkt flytta in dit. Yay! Så redan i morse flyttades hans rum över till vårt gamla och lilleman var så glad att det nästan rök ur öronen på honom. Så härligt! Det blev dessutom så otroligt bra! Ett större rum för en större kille, precis som det ska vara. Bilder? Japp, det kommer!

Nu är vi på Leo’s där killarna springer runt och leker medan jag sitter stilla och konstaterar att jag inte kan. Trist såklart men just nu ett nödvändigt ont, bokstavligt talat. Men då kan jag ju passa på att skriva till er istället och det är ju tur 🙂

Efter Leo’s väntar ”pizza med ananas” till lunch, Elliots önskemål, och sedan blir det stranden i eftermiddag. Vi kommer att vara så trötta ikväll, alla tre, men det är det värt. Skrattet som jag hör klinga här inne just nu, eller glädjen i ögonen i morse när rummet tog form är värt allt!

Kram på er!

Bild: suddig dito på barn som aldrig är still, precis som det ska vara med andra ord. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.