Vi två blir tre

Insikter

265803

Sedan jag blev mamma har jag insett ett par saker, saker som jag inte reagerat på tidigare. Eller förstått.

-Skådespelerskor som spelar förlossningsscener på film eller tv förtjänar inga Oscars. Jag förstår att det inte är lätt att försöka återskapa det som sker under en förlossning men nej, så som det ser ut på tv och film ser det aldrig ut i verkligheten. Hahahahaha på den.

-Dyrbara droppar. Jag har ett kort på en av mina närmsta vänner (vars namn jag håller hemligare än hemligast) när hon slickar vin från marken som hon råkat spilla på en skolavslutningsfest för måååånga år sedan. Det var dyra droppar då. Dyra droppar nu är istället utpumpad bröstmjölk. Herregud om jag, eller någon annan, skulle råka spilla ut dessa droppar. Dessutom, bröstpump kan vara världens mest osexiga ord right?

-Hönsmamman i mig har vaknat. Jag trodde alla gånger att jag skulle vara mer cool. Jag är inte cool alls. Totalt ocool. Typiskt.

-Det här med att ta reda på könet i förväg. Det gjorde vi och jag skulle definitivt göra om det, det var en viktig del i förberedelsen för mig. Jag skäms heller inte för att säga att om Elliot någon gång får ett syskon skulle jag önska att det blir en tjej. Men. Och det är ett ganska stort men, när lilla Pyttet lyftes ut ur magen, när jag fick höra honom skrika, se honom första gången, hålla i honom och varje sekund därefter har det här med könet spelat noll roll. Han kunde ha varit en enhörning och min kärlek hade varit lika stor. Pojke eller flicka, who cares egentligen?

Jag har nog insett en del annat också, såklart, men någonstans måste ju en flicka sätta stopp för sitt blogginlägg.

Bild googlad

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.