Vi två blir tre

Jakten på en sulky

Ni som hängt med här länge vet att vi har en Bugabo buffalo till Elliot som har fungerat superbra både som liggvagn och sittvagn.
Samma vagn har han nu med sig till Föris varje dag då de alltid sover ute på dagarna, i sina vagnar, och som sov-vagn är den kanon.

Men egentligen skulle en nättare och lättare vagn vara bättre nu. En sulky. Lättare att lasta i och ur en bil och smidigare helt enkelt, för i alla lägen behövs inte den ”stora” Buggan längre.
Så nu funderar jag på om vi ska investera i en ny vagn och har börjat göra lite research kring detta. Jag gillar Elodie Details Stockholms modell men det här är en djungel full av alternativ. Poängen är dock att den verkligen ska vara nättare och smidigare. Tycker att många av dem man tittar på, som får väldigt bra betyg i tester, är ganska stora. Inte långt ifrån Buggan med sittdel. Då går ju poängen förlorad.

Ni som har gått igenom den här fasen, har ni tips och råd?

5 kommentarer

 • Karin Fredriksson

  Hej Sarah:)

  Hoppas allt är bra!

  Om du vill ha en lätt och smidig så är Babyzen YO-YO kanon. Den är ganska dyr men den går att vika ihop till en väska som man kan ha på axeln. Riktigt bra!

  Hälsningar
  Karin

 • Linda

  Köpte en Trille. Prisvärda grejer och håller för tung belastning. Två resor och massa små ärende har vår fått utstå. Köp med sufflett som går långt ner och där de kan ligga ner helt!

 • Ida

  Jag kan verkligen tipsa om Baby Jogger City mini 4, som vi har till vår snart 2-åring. (Jag köpte den när jag tröttnade på vår Donkey förra sommaren och det ständiga in- och urlastandet ur bilen.) Den är som ett mellanting mellan vagn och sulky. Man fäller lätt ihop den med en hand, den är enkel och smidig men den är ändå lite robust och skön att sitta/sova i. Stor sufflett också. Selen är bättre på Bugaboo, men i övrigt är jag jättenöjd! (Sen är ju Bugaboon snyggare också förstås, men man får stå ut. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.