Vi två blir tre

Kvällen före

Nu har vi landat hemma igen efter ett par fantastiska dagar i paradiset. Ett bättre ställe att gå och vänta på kan jag inte tänka mig. Vi har knappt haft en tanke på morgondagens operation förrän idag när vi skulle ringa till operation och få vår tid.

07:15 i morgon bitti är det dags, visste ni att de förlägger operationerna i åldersordning? Yngst först. För att påverkas minst av fastan som är nödvändig vid narkos. Jag tror knappast att vi kunde ha fått en tidigare tid och det är vi tacksamma för.

Lite spända, såklart, jag tror inte att någon förälder är så tuff när deras barn ska opereras men det är ju samtidigt ingen dramatisk sak det här. Vi är däremot otroligt förväntansfulla och nyfikna på hur resultatet av operationen ska visa sig här hemma. Läkarna har sagt att de inte kan lova något men att vi med största sannolikhet ”får hem ett helt nytt barn”. Det är ju lite läskigt eftersom vi är ganska förtjusta i just det här barnet 😉

Nej, skämt å sido, lite spänt men mest bara skönt att nu äntligen få detta ur världen. Vi hörs i morgon igen, efter operationen och mitt i ”saft och glasskalaset” som ska följa på den samma! Allt enligt läkarens ordination.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.