Vi två blir tre

Lillemans första vrålåk

Bugaboo-buffalo

Nu är den beställd, lillemans första ride. Valet föll på en Bugaboo Buffalo, The all terrain stroller enligt tillverkaren själv. En duovagn med både ligg- och sittdel samt klickbara fästen kompatibla med det babyskydd som vi också köpt och som ju kommer att vara det allra, allra första vår lille plutt åker i.

Just Buffalon har större hjul fram än vad Bugaboos många andra modeller har, detta för att göra den lämplig för snö, sand och grövre terräng, men modellen har behållit svirvelfunktionen i framhjulen vilket gör den lättmanövrerad. Jag, och tror jag även Alex, har en förhoppning om att vår lilla champion bara ska vara runt året gammal när han ser sina första skidbackar, kanske till och med Alper, och då blev det här valet ganska självklart.

Färgen blev så spännande som svart/svart, vi får väl se om vi skojar till det med åkpåsen och väljer den i någon annan färg men svart kändes mest bäst på själva stommen och suffletten.

Vi beställde alltihop hos BigBaby och med deras snabba leverantider bör vi få hem vagnen redan den här veckan. För varje dag som går blir detta äventyr mer och mer verkligt!

Collage skapat av bilder lånade från Pyret & Snäckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.