Vi två blir tre

Mål och drömmar

Man kan lugnt säga att sommarens bröllop var en enda stor dröm som gick i uppfyllelse. Ett lifegoal om man så vill. Något som, inte alla, men många drömmer om att göra i livet. Hitta sitt livs kärlek.

Med denna dag och tid bakom oss har vi nu börjat drömma framåt. Vad vill vi uppnå i livet? Hur vill vi leva? Nu och om 10 år? Vad är viktigt för oss?

Har ni gjort det? Satt er ner och verkligen funderat? På sådant som redan är bra och som gärna får fortsätta att vara det eller sådant som man kan drömma om framöver? Det har vi börjat göra och det kan stundtals kännas ganska svindlande.

För.

Det är underbart att upptäcka att man i mångt och mycket lever så som man vill leva. Och det är stort att få drömma om framtiden. Tillsammans. Att skapa en gemensam målbild över livet tillsammans, tillsammans med Elliot och senare när Elliot flyttar hemifrån.

Svindlande, spännande, lärorikt och lite pirrigt. Och samtidigt är jag (och vi) så otroligt ödmjuka och tacksamma för situationen vi befinner oss i precis just här och nu.

Livet alltså, tänk att vi får leva det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.