Vi två blir tre

Oh what a night

Man tror att man är, tillfälligt, förbi de värsta vaknätterna när man har en snart 3,5-åring hemma, men icke. Ibland händer det att vi har dåliga nätter fortfarande, sällan tack och lov, men i natt var en sådan natt.

Elliot vaknade till och ropade efter mamma strax efter att vi hade lagt oss runt kl. 22. Jag gick in till honom och låg där en stund tills han hade somnat om men så fort jag reste mig upp var han vaken igen och bad om att få sova i vår säng. Det fick han givetvis så jag bar in honom och trodde att det skulle lösa problemet.

Men icke.

Det blev ett väldigt snurr och en väldigt trött, knappt vaken kille som inte visste vad han ville. Det slutade med att jag somnade i vår säng runt kl. 01, Elliot somnade på soffan kl. 02 och Alex tassade in i Elliots rum och hans säng kl. 03. Hepp!

Så idag har det varit en trött familjen Berg på jobb och dagis. Men som alltid går sådana här dagar trots allt bättre än man tror och nu är det kväll och alla får snart sova igen. Jag har fått luncha med en fin vän och hennes lilla bebis och äppelträden blommar så vackert att jag får dåndimpen varje gång jag tittar ut genom köksfönstret. En himla fin dag trots allt med andra ord!

Har ni haft en bra dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.