Sarah tipsar,  Vi två blir tre

På tur med min lilla kavaljer

Mammas hjärta!

Vi har haft våra duster under våren, min lilla prins och jag. Mycket av det troligtvis på grund av öronen och problemen där. Läkarna pratar om att vi kommer att få ”ett helt nytt barn” efter operationen. (spännande…) Men också blandat med en del trots. Det stöts och blöts och det testas.

Men över allt det där finns ett lager kärlek så tjockt att inte ens de vassaste naglar, eller argaste illvrålen kan tränga igenom. Lilla barn om du bara visste hur mycket mamma älskar dig. Och igår hade vi en nästan overkligt perfekt dag som innebar exakt noll konflikter på hela dagen och bara en massa mys och bus. Svävade på små moln igår kväll!


Gårdagens utflykt var också en riktig lyckoträff. Vi hade det så mysigt tillsammans och att få äta lunch på restaurang med bara mamma är inte alls tokigt. Vi åkte till Borgholm med siktet inställt på Norrings Crêperi och vi blev verkligen inte besvikna.
Vi började dock med en tur på stan och även om jag inte varit i Borgholm på flera år så kändes det mesta sig likt. Elliot tyckte dock att det var lite för mycket folk så vi drog oss ganska snabbt mot Norrings.

Vilken oas det var! Väl inne på deras innergård var det lugnt och stilla, lummigt och vackert och det serverades gudomliga galetter. Underbart med ett sådant ställe i Borgholm. Vi njöt verkligen både lilleman och jag både av vår date och tillsammanstid och mannen vid bordet bakom som när han svarade i telefonen för ”femtioelfte” gången säger ”Stefan mitt i semestern”. Haha, det är ändå humor!

Vi hann dessutom med ett kul hemmaprojekt på förmiddagen innan vi åkte iväg, visar mer av det senare i veckan!

Men Norrings alltså, från och med nu ett måste när vi besöker Borgholm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.