Vi två blir tre

Pigg och glad

Jag trodde att jag skulle vara dödstrött idag, med tanke på den långa och intensiva gårdagen, men det har gått över förväntan. Och just nu känner jag mig nästan lite hög på livet på något sätt. Att komma ur den där första tidens graviditetsdimma är underbart. Det är som att få livet tillbaka på något sätt. Och där befinner jag mig just nu, jag mår på det stora hela jättebra och känner mig knappt gravid alls vissa stunder. Vilket är en lite lite otäck känsla på sätt och vis men jag känner bebben allt mer och det känns tryggt.

Idag fick vi sällskap hem från dagis av våra kompisar. Och som de tog sällskap de där två, hand i hand hela vägen hem. Elliot släppte inte ens för att plocka upp sin keps när den blåste av. ”Hålla handen tillsammans”, de pratar mycket om att samarbeta på dagis så jag gissar att de samarbetade hela vägen hem. Mammorna gick någon meter bakom och försökte att inte dö söthetsdöden.

Väl hemma gick det däremot lite utför, det var två väldigt trötta barn idag och de varvade sina sammanbrott så att någon var ledsen ungefär hela tiden. Ibland är det väldigt svårt att vara tre år och idag var en sådan dag. Men ungefär när det var dags för Lotta och Hanna cykla hemåt började de plötsligt lugna sig båda två. Gissar att Lotta somnade lika gott som Elliot gjorde ikväll.

Vi hann i alla fall få en snabbkaffe på trappan Hanna och jag och jag har minsann för mig att vi hann prata lite mellan alla sammanbrott också. Man får inte ha så stora krav som mamma 😉

Men ändå sol, vår och värme, det gör gott för humöret det eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.