Vi två blir tre

Semesterpussel

Precis som för alla andra med barn på förskola slås Elliots förskoleavdelning ihop med en annan förskola i byn under sommarveckorna och det skulle för Elliots del innebära ny lokal, nya kompisar och nya pedagoger. Inte mycket igenkänning där alltså och då valde vi att låta honom vara helt ledig de veckorna istället.

Det är lite ovant men har löst sig riktigt bra tack vare att Alex och jag överlappar våra semesterveckor lite och att snälla mor- och farföräldrar hjälper till. Är så tacksam över det. Nu får Elliot ett långt, härligt sommarlov, vi får båda lite egentid tillsammans med vår prins och vi får trots allt ett par veckor tillsammans hela familjen. Det är klart att det hade varit allra bäst att få vara tillsammans allihop, alla veckorna men nu blev det här i alla fall jättebra.

Jag har som bäst börjat fundera på vad Elliot och jag ska hitta på för små utflykter under ”vår” vecka. Det blir nog lite småutflykter i närområdet, vi vill ju landa hemma hos Alex varje kväll. Det kanske får bli ett eget litet inlägg det med utflyktstips, vad tror ni om det?

Foto: Göran Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.