Vi två blir tre

Störst av allt är kärleken

winter-320940_640

Med hormoner på utgång, hormoner på ingång, en nyfödd son och stans sötaste hund är det lätt att känslorna svallar över både en och två gånger per dag. Vilket de gör. Over and over.

Men.

Störst av alla känslor just nu är nog ändå känslorna för Alex. För alla de situationer och händelser som utspelat sig sedan vattnet gick för en dryg vecka sedan har verkligen fått mig att inse hur otroligt mycket jag älskar just honom. Jag trodde, och visste, att jag gjorde det. Nu gör jag det ofantligt mycket mer.

För att han tog mig igenom 26 h med värkar utan smärtlindring, för kyssarna han gav mig på operationsbordet, för blicken jag fick när han kom och bar på Elliot efter att ha klippt navelsträngen, för all kärlek och all uppmuntran genom amning, baby blues och ont i snittet. För allt omhändertagande. För att han fortfarande kommer ihåg att säga ”jag älskar dig” massor av gånger på en dag. För att VI fortfarande finns kvar och är viktiga trots allt annat som har hänt. För att han mitt i allting kommer ihåg att ställa ut soporna.

Bara en sådan sak.

Mannen jag valt som pappa till mitt barn. Alex, jag älskar dig till månen och tillbaka and then some <3

Den just nu skönaste låten kan få illustrera känslan, byt ut she mot he och queen mot king så är vi hemma 🙂

Bild: googlad

En kommentar

  • Elin

    Och så är det så OTROLIGT häftigt att veta att både han och jag älskar barnen prick lika mycket. Att det är det bästa jag har, det bästa han har och det bästa vi har. Att vi delar något så stort, bara vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.