Vi två blir tre

Tvårskalas

Oj som vi har kalasat. Det kommer att bli väldigt lite text och desto fler bilder i det här inlägget känner jag för mamman är lite mosig. Men så roligt det var, att få fira vår lilla kille som fyller hela två år. Galet! Nu fyller han ju först i morgon egentligen men eftersom vattnet gick dagen innan och själva förlossningen tog sin lilla tid tycker jag det är helt legitimt att få fira redan idag!

Lilla hjärtat fick så många fina presenter. En helt ny garderob av superfina kläder i rätt storlekar, inga dubbletter, galet bra! Leksaker, ett presentkort på IKEA för att vi ska fixa till hans rum och en massa skoj. Som innebandyklubbor, nu jäklar!

Tårta såklart, är ni intresserade får den kanske bli ett helt eget inlägg. Jisses så god den blev! Om jag får säga det själv. Vilket jag ju får.

Och så kompisbus med bästa Sixten när allt lugnade ner sig lite och mammorna provade klänningar. Oh ni förstår ju, kalas för prinsen i mitt liv och Jennies tärnklänning på samma dag. Lyckan slog i taket!

Ja, det var kalasandet det. I morgon ska vi också kalasa och mysa med familjen och reflektera lite över de två år som gått sedan världens finaste lilla kille kom och gjorde oss sällskap <3!

Stort TACK till alla er som som kom och firade Elliot tillsammans med oss idag, ni är fantastiska!

Foto: Sarah Berg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.