Vi två blir tre

Vattkoppor och stiltje

Det är lite oinspirerat här just nu, ni får leva med det. Livet med vattkoppor är ju sådär häftigt får jag erkänna. Men efter 2-2,5 h sömn i natt känns den här dagen som en utmaning i stil med Iron(man)woman så det kanske blir lite spänning här tillslut trots allt.

Prickarna blir bara fler och fler och i natt har lillprick bokstavligt talat försökt krypa ur sitt eget skinn. Hjälp i form av PoxClin är på väg och jag hoppas att det gör att han får sova lite mer natten som kommer.

I övrigt är han ganska pigg ändå och just nu knatar han omkring ute och klipper och gräset. Själv sitter jag och funderar på om jag ska göra mig en kopp te eller kaffe, det känns som att ett konstant intag av något av det är helt rätt idag och det lutar åt te.
Jag har faktiskt tappat smaken för kaffe sedan jag blev gravid. Jag dricker det ibland, för att det är socialt eller för att jag tror att jag är sugen men nepp, det smakar helt enkelt inte. Vi får nog vänta tills lillan är ute innan det suget återvänder.

Som sagt, inte jättespännande tillvaro just nu men vi planerar en trip till Öland i helgen. Mamma och pappa har tack och lov haft vattkoppor så vi är välkomna dit trots allt och det miljöombytet ser vi fram emot. Elliot vill börja packa väskan redan nu.

Hoppas att ni har det fint i sommarvärmen! (Ps. bara jag som saknar den riktiga värmen?)

Bild: Sarah Berg som njuter till fullo av sin sommarträdgård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.