Vi två blir tre

Vi två blir tre

IMG_8764  IMG_8768

Det har blivit dags att avslöja en hemlighet som vi, eller jag hur man nu ser på det, har gått och burit på ett tag. Vi två ska bli tre. Om allt går som det ska föds vårt lilla pyre i början av Februari och lyckan kunde inte varit större.

Att vara gravid är en omvälvande upplevelse på många sätt. Men en otroligt rolig och spännande sådan. Jag njuter och vi längtar så efter den lilla miniperson som ska komma och förgylla vårt liv.

Om detta kommer att bli en mamma/bebis-blogg nu? Nja, det tror jag väl ändå inte. Men den heter ju Life by Sarah och just nu är Sarahs liv ganska fullt av bebistankar och en snabbt växande mage så visst, en del bebistankar lär dyka upp här framöver. Vi får väl helt enkelt se vart det tar vägen?

Foto: Sarah Andersson

Ps. De små mini Nike Air Jordan sneakersen som jag köpte när jag var 16 och jobbade tillsammans med Intersport och Nike under Viktorialoppet i Borgholm ska nu äntligen få komma till användning <3

2 kommentarer

  • Jenny S

    Åh! Jag tycker inte att jag gör annat än gratulerar er just nu, men det gör jag så himla gärna! Guuud vad roligt!! Vilket år ni har framför er!! Vilken grej! Och vilken fruktansvärt söt unge sen då! Jisses! (Sorry för alla utropstecken 🙂 ) Stooooor kram <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.