Fotografering

5 bilder från 2016

Jag hittade en bloggutmaning som gick ut på att visa fem bilder från föregående år. Förstår ni hur svårt det är? En av de stora, stora fördelarna med att blogga är ju just dokumentationen och möjligheten att göra historiska återblickar. ”Var det verkligen i maj?” eller ”Gjorde vi det redan i Mars?”. Göör sköj på ren Göteborgska! Men svårt för uj så många bilder man samlar på sig.

Men den här bilden, från februari som var en av de första ”vårdagarna”, när vi gick och gungade i lekparken. Den är ett fint minne från förra året. Så liten lilleman var <3

Och på tal om liten, i Januari var vi på Öland och fotade gravidbilder på min vackra svägerska. Tänk att lilla Ella-bella-bus låg i magen på den här bilden. Ofattbart att tänka på varje gång!

Och i Maj flyttade vi tydligen ut och började piffa till balkongen och altanen på allvar. Svårt att ens beskriva hur skön den här bilden ser ut.

Och den här, i Juli och alldeles för sent enligt alla förståsigpåare planterade jag ut fröer och plantor i de nya lådorna. Jösses vad det sprakade senare. Timjan sprakar förövrigt fortfarande. I snön. Galet!

Och i Oktober tog jag med mig den här prinsen till Öland och gick på skördefesten tillsammans med Jennie och Sixten. Sol, folkvimmel och äppelmust. I korthet. Jättemysigt. Fem bilder alltså, det är omöjligt, jag skulle vilja visa er allihop för det finns en uppsjö av roliga händelser att se tillbaka på. Ni får helt enkelt bläddra i arkivet på bloggen, där ligger de ju allihop!

 

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.